Maatwerk website

Met onze vorm van aanpakken zorgen wij ervoor dat naast een goede technische fundering er ook een strakke vormgeving is die tot conversies leidt
digital

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en bouwen van maatwerk websites die eindklanten zelf gemakkelijk kunnen beheren. Met onze vorm van aanpakken zorgen wij ervoor dat naast een goede technische fundering er ook een strakke vormgeving is die tot conversies leidt. Als er momenteel geen programmeurs beschikbaar zijn voor een opdracht, of ze zijn druk met andere projecten, dan kunnen wij als verlengstuk van jouw online marketingbureau of webbureau optreden. Onze programmeurs gaan vrijwel direct aan de slag met je opdracht.

Stap voor stap nemen wij jou of de eindklant mee in het ontwikkelingsproces zodat de voortgang te allen tijden duidelijk is.
Bij oplevering van de website of applicatie geven wij tekst en uitleg over hoe alle systemen werken en maken we tijd vrij voor een evaluatie, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat jij tevreden bent en dat we in de toekomst wellicht nog efficiënter en sneller kunnen samenwerken. Wij denken met jou en de eventuele eindklanten mee en leggen graag de mogelijkheden voor zodat jij deze kunt bespreken met de eindklant. Indien gewenst kunnen wij ook white label werken en de mogelijkheden doornemen met de eindklant.

Business tooling

De handigste oplossingen voor jouw business gerelateerde vraagstukken

Conversietooling

Er zijn de laatste jaren ontzettend veel tools ontwikkeld voor het verhogen van conversie. Denk hierbij aan tools als bijvoorbeeld MailChimp, Hootsuite en Hotjar.
ConnectC heeft veel kennis op het gebied van conversietooling en kan advies en ondersteuning bieden bij de inzet en implementatie van de juiste tools voor jouw project.

Integraties

Naast het koppelen van externe tools is het in sommige gevallen nodig om deze direct in het project te integreren. Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij zoeken de best passende oplossing en mocht deze nog niet bestaan zullen wij deze zelf ontwikkelen.

Website onderhoud

Wij verzorgen het beheer en het onderhoud van de website of applicatie volledig. Dit bespaart je veel tijd en zorgt ervoor dat je niet hoeft om te kijken naar subzaken.

Intranet, portal of dashboard

Bij het ontwikkelen van custom webapplicaties kan het zijn dat we afwijken van WordPress zodat we een perfecte oplossing op maat kunnen bieden op basis van bijvoorbeeld een PHP- of Javascript framework.

Koppelingen

Koppelingen zijn van grote waarde in de digitale wereld. Het doorspelen van informatie van de ene applicatie naar de andere kan voor vernieuwende inzichten zorgen en zo leiden tot nieuwe marketingkansen en salesmogelijkheden.
Ben jij op zoek naar een mogelijkheid om data te koppelen? Wij zoeken naar een passende oplossing!

Conversies

Naast het ontwikkelen van een maatwerk website en applicatie kijken wij ook hoe er conversies behaald kunnen worden. Onze marketing specialisten gaan daar graag mee aan de slag.

THEMA’S OP MAAT

ConnectC heeft programmeurs die aan de hand van een grafisch ontwerp een thema kunnen bouwen voor CMS platformen waaronder: WordPress, Magento en Laravel.

Maar mocht een CMS website niet voldoen aan de wensen en eisen
dan bouwen onze programmeurs een maatwerk website.

01
PLUGINS / EXTENSIES OP MAAT

Onze programmeurs ontwikkelen nieuwe plugins en extensies zodat websites voorzien kunnen worden van specifieke functionaliteiten. Dat wil zeggen dat deze plugins en extensies volgens online standaarden worden gecodeerd en exact doen waar de klant ze voor heeft gevraagd.

02
MAATWERK WEBSITE

Voldoet een CMS website niet aan de eisen van uw eindklant(en)? De programmeurs en grafisch vormgevers van ConnectC kunnen een maatwerk website afleveren die krachtiger en stabieler is dan een CMS website.

03
Waarom maatwerk website opdrachten uitbesteden aan ConnectC:
steps
clipart2121718
10+ jaar ervaring
Bij ConnectC weten we wat we doen. We adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers waar nodig.
clipart2121718
Snel en flexibel
Er kan één programmeur op de opdracht gezet worden, maar ook kan er direct een team van specialisten voor u aan de slag gaan.
clipart2121718
Toegang tot toptalent
Wij maken altijd gebruik van de laatste trends en standaarden en van de nieuwste technieken.
clipart2121718
De beste resultaat
Dankzij de ruime ervaring van onze specialisten kunnen opdrachtgevers en eindklanten zeker zijn van het beste resultaat.
Onze klanten

1635735047345
Karin van Spaandonk
Communicatiebureau Woorden en daden

Minaxi en ik hebben samen gewerkt aan de ontwikkeling van diverse websites. Ik heb haar leren kennen als erg transparant en betrouwbaar; Minaxi doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. De websites werden in een prima werktempo ontwikkeld en waren stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. Daarnaast is Minaxi gewoon ook een aardig mens, het is heel prettig werken met haar. Dankjewel voor alles, Minaxi!

Valentino_b2b-thegem-person-160
VALENTINO MEERZORG
Hypotheekadviseur en Financial Scout

Wij hadden een software op maat nodig waarin onze klanten via hun account documenten kunnen uploaden en beheren. Via de software kunnen wij documenten beoordelen en statussen afgeven aan onze klanten. Dit vormt voor ons een belangrijk deel van ons proces. ConnectC heeft goed naar onze behoeftes geluisterd en een prachtig resultaat neergezet. Wij zijn zeer tevreden en blij!

Martijn_b2b-thegem-person-160
MARTIJN EVERTSE
Founder Jupio batteries and chargers

Wat voor ons belangrijk is dat ConnectC ook bij kleine probleempjes achteraf snel en accuraat blijft reageren! Goed werk voor een hele schappelijke prijs.

Roger_b2bConnectC-thegem-person-160
DAVID ROGER ROQUE
Consulting Partner

Wij hebben het ontwerp, de bouw en onderhoud van een nieuwe website door ConnectC laten doen. Mijn contact Minaxi kenmerkt zich door flexibel, consentieus, kennis van zaken en een prettig persoon om met samen te werken.We zijn een kritische klant, met een eigen mening, en ook hier wisten zij goed mee om te gaan. Ik kan ConnectC/Minaxi dan ook van harte aanbevelen.

Hein_b2b-thegem-person-160
HEIN DE VRIES
Online projectbegeleiding en fotografie

Ik heb met ConnectC aan verschillende projecten gewerkt en dat verliep snel en praktisch met uiteindelijk een goed resultaat tot gevolg. ConnectC is goed bereikbaar, kan snel schakelen en komt afspraken na. Kortom: prettig om mee samen te werken.

dirk doorn
Dirk Doorn
Het LINK Waardehuis

Minaxi houdt van duidelijke communicatie en assertief handelen. Met ConnectC zorgt ze ervoor dat projecten van onze klanten (websites/webapplicaties/webplatforms) met een goed resultaat worden gerealiseerd. Door altijd te starten met een intake gesprek zorgt ze er voor dat het project goed in kaart wordt gebracht. Dit kost in het begin even wat tijd maar wanneer Minaxi het project duidelijk in kaart heeft gebracht kan je het proces met een gerust hart uit handen geven. Ze is precies levert binnen de deadline en is scherper geprijsd dan haar concullega’s.

1609575119931
Ellen Beringen
Tekstenvoorwebsites.online

Met Minaxi als aanspreekpunt heeft b2bconnectc.nl mij geholpen bij vragen die ik had over mijn website. Fijne samenwerking. Direct respons bij vragen, begrijpelijke taal, perfecte terugkoppelingen, betrokken vinger aan de pols en snelle service. Deze club is zeker aan te bevelen.

1601372959827
Michel Verschoor
Websitefreaks

Minaxi is een zeer gewaardeerde partner en excelleert in haar communicatieve vaardigheden. Korte lijnen en een assertieve aanpak!

Heb je momenteel niet de expertise of mankracht om mobiele applicaties te ontwikkelen voor jouw eindklant? Wij kunnen je volledig ontzorgen en de gehele opdracht uitvoeren.
IMG_3337-2-1-e1588008673692