Grafisch ontwerper

Onze grafische ontwerpers kunnen marketingbureaus en webbureaus ondersteunen bij het realiseren van ieder soort ontwerp waar de eindklant naar op zoek is.
digital

Onze grafische vormgevers zijn in staat om alles te ontwerpen. Ons team van grafische vormgevers heeft langdurige ervaring met het creëren van beeldmerken, huisstijlen, promotiemateriaal en webdesign. Afhankelijk van het type grafische opdrachten dat de opdrachtgever wil uitbesteden, denken wij aan een werkbare oplossing. Wij kunnen gezamenlijke opdrachten uitvoeren. Wanneer een webbureau of marketingbureau meerdere grafische opdrachten bij ConnectC wilt plaatsen, dan is het mogelijk om onze grafische vormgever(s) op uur-, dag-, week- of maandbasis in te zetten voor deze projecten.
Wij leveren altijd kwaliteit en werken tegen scherpe tarieven.
Wij kunnen op verschillende manieren te werk gaan. Voor iedere situatie kunnen we dan ook een werkbare oplossing creëren. Onze grafische vormgevers hebben voldoende ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat het eindresultaat “pixel perfect” wordt opgeleverd. Voor huisstijlen, brochures, flyers, magazines, webdesign en nog veel meer ben je bij ons aan het juiste adres.
Om een opdracht te concretiseren voor de vormgever werken we met briefings, formats, mockups, wireframes en meer. Onze grafische vormgevers zijn in staat om alles te ontwerpen.
OPLEVEREN BESTANDEN
Wij leveren bestanden altijd voor afloop van de afgesproken deadline op in het overeengekomen format. Wij trainen ons team van grafisch vormgevers actief. Daarom zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken zij volgens de laatste standaarden. Zo garanderen wij het beste resultaat voor jou en de eindklant.
01
UITVOERING VAN DE ACTIVITEITEN

Bij het ontwerpen van een flyer, brochure of ander promotiemateriaal is het van belang dat er teksten worden aangeleverd. Indien deze nog niet aanwezig zijn of nog moeten worden nagelopen, kan onze B2B tekstschrijver zorgen voor een passende tekst. Uiteraard wordt deze dan opgeleverd in correct Nederlands en voorzien van de juiste tone of voice.

02
PLANNING & STRATEGIE

Voordat onze grafisch vormgever aan de slag gaat met de uitvoering van jouw opdracht zal aan de hand van een briefing duidelijk moeten worden wat de identiteit, producten en doelgroepen zijn van de klant en welke eisen gesteld wordt aan het op te leveren werk. Aan de hand van een korte set vragen kunnen wij de benodigde informatie achterhalen. Deze set vragen leggen wij aan je voor zodat jij deze met de eindklant kan bespreken. Zo komen wij efficiënt aan een duidelijk beeld omtrent de wensen en eisen van de eindklant. Ben jij al gewend te werken met briefings, mockups en wireframes? Dan kunnen wij waarschijnlijk nog sneller schakelen en zijn we direct een stap dichter bij het eindresultaat.

03
Wat onze klanten zeggen

1635735047345
Karin van Spaandonk
Communicatiebureau Woorden en daden

Minaxi en ik hebben samen gewerkt aan de ontwikkeling van diverse websites. Ik heb haar leren kennen als erg transparant en betrouwbaar; Minaxi doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. De websites werden in een prima werktempo ontwikkeld en waren stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. Daarnaast is Minaxi gewoon ook een aardig mens, het is heel prettig werken met haar. Dankjewel voor alles, Minaxi!

Valentino_b2b-thegem-person-160
VALENTINO MEERZORG
Hypotheekadviseur en Financial Scout

Wij hadden een software op maat nodig waarin onze klanten via hun account documenten kunnen uploaden en beheren. Via de software kunnen wij documenten beoordelen en statussen afgeven aan onze klanten. Dit vormt voor ons een belangrijk deel van ons proces. ConnectC heeft goed naar onze behoeftes geluisterd en een prachtig resultaat neergezet. Wij zijn zeer tevreden en blij!

Martijn_b2b-thegem-person-160
MARTIJN EVERTSE
Founder Jupio batteries and chargers

Wat voor ons belangrijk is dat ConnectC ook bij kleine probleempjes achteraf snel en accuraat blijft reageren! Goed werk voor een hele schappelijke prijs.

Roger_b2bConnectC-thegem-person-160
DAVID ROGER ROQUE
Consulting Partner

Wij hebben het ontwerp, de bouw en onderhoud van een nieuwe website door ConnectC laten doen. Mijn contact Minaxi kenmerkt zich door flexibel, consentieus, kennis van zaken en een prettig persoon om met samen te werken.We zijn een kritische klant, met een eigen mening, en ook hier wisten zij goed mee om te gaan. Ik kan ConnectC/Minaxi dan ook van harte aanbevelen.

Hein_b2b-thegem-person-160
HEIN DE VRIES
Online projectbegeleiding en fotografie

Ik heb met ConnectC aan verschillende projecten gewerkt en dat verliep snel en praktisch met uiteindelijk een goed resultaat tot gevolg. ConnectC is goed bereikbaar, kan snel schakelen en komt afspraken na. Kortom: prettig om mee samen te werken.

dirk doorn
Dirk Doorn
Het LINK Waardehuis

Minaxi houdt van duidelijke communicatie en assertief handelen. Met ConnectC zorgt ze ervoor dat projecten van onze klanten (websites/webapplicaties/webplatforms) met een goed resultaat worden gerealiseerd. Door altijd te starten met een intake gesprek zorgt ze er voor dat het project goed in kaart wordt gebracht. Dit kost in het begin even wat tijd maar wanneer Minaxi het project duidelijk in kaart heeft gebracht kan je het proces met een gerust hart uit handen geven. Ze is precies levert binnen de deadline en is scherper geprijsd dan haar concullega’s.

1609575119931
Ellen Beringen
Tekstenvoorwebsites.online

Met Minaxi als aanspreekpunt heeft b2bconnectc.nl mij geholpen bij vragen die ik had over mijn website. Fijne samenwerking. Direct respons bij vragen, begrijpelijke taal, perfecte terugkoppelingen, betrokken vinger aan de pols en snelle service. Deze club is zeker aan te bevelen.

1601372959827
Michel Verschoor
Websitefreaks

Minaxi is een zeer gewaardeerde partner en excelleert in haar communicatieve vaardigheden. Korte lijnen en een assertieve aanpak!

Heb je momenteel niet de expertise of mankracht om mobiele applicaties te ontwikkelen voor jouw eindklant? Wij kunnen je volledig ontzorgen en de gehele opdracht uitvoeren.
IMG_3337-2-1-e1588008673692