Website onderhoud

Wij kunnen de opdrachtgever en de eindklant geheel ontzorgen, zodat de website of applicatie vlekkeloos en goed blijft draaien zonder dat jij en/of de klant hier omkijken naar hebben.
digital

Zodra de website of applicatie van de klant afgerond en opgeleverd is, begint het volgende traject; het onderhoud, beheer en support. Wij kunnen de opdrachtgever en de eindklant geheel ontzorgen, zodat de website of applicatie vlekkeloos en goed blijft draaien zonder dat jij en/of de klant hier omkijken naar hebben. Wij maken een onderhoudscontract op waar alle diensten in beschreven staan.

Uiteraard kunnen we ook white label contracten opstellen, namens jouw onderneming, die jij aan de eindklant kunt voorleggen. Extra werkzaamheden; wij kunnen landingspagina’s aanmaken, foto’s bewerken, video’s op de website plaatsen en meer. Omdat wij het beheer en het onderhoud van de website verzorgen, kunnen wij als opdrachtgever en de eindklant ook rekenen op advies voor uitbreiding en/of andere zaken die de website of applicatie betreft.

Totaaloplossingen website onderhoud:

Als wij de website / applicatie in onderhoud en beheer nemen kunnen wij een totaaloplossing verzorgen waarbij je van het volgende kunt uitgaan;

Er wordt rekening gehouden met de AVG wetgeving
Wij hebben een eigen dedicated server, waardoor we server- en hostingdiensten aan kunnen bieden
Maildiensten; wij maken mail accounts aan voor klanten en zorgen dat zij duidelijk geïnformeerd worden over hoe de mailaccounts gekoppeld kunnen worden aan diverse apparaten
SSL certificaat: de website / applicatie wordt voorzien van een SSL beveiliging
Oplossen van veiligheidsproblemen

Website content beheer:

Content van social media overnemen en dit op de website plaatsen
Content van social media overnemen en dit op de website plaatsen
Fixen van bugs of andere technische issues die onstaan op de website
Snelheid van de website blijven optimaliseren (dit wordt meetbaar aangegeven)
Preventieve security maatregelingen nemen
Zoekresultaten verbeteren
Toevoegen / aanpassen van nieuwe functionaliteiten
Waarom website onderhoud uitbesteden aan ConnectC:
steps
clipart2121718
10+ jaar ervaring
Bij ConnectC weten we wat we doen. We adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers waar nodig.
clipart2121718
Snel en flexibel
Er kan één programmeur op de opdracht gezet worden, maar ook kan er direct een team van specialisten voor u aan de slag gaan.
clipart2121718
Toegang tot toptalent
Wij maken altijd gebruik van de laatste trends en standaarden en van de nieuwste technieken.
clipart2121718
De beste resultaat
Dankzij de ruime ervaring van onze specialisten kunnen opdrachtgevers en eindklanten zeker zijn van het beste resultaat.
WEBSITE ONDERHOUD

Onze backoffice staat dagelijks stand-by voor website onderhoud en support werkzaamheden als technische updates, content wijzigingen en klantsupport. Op deze wijze kunnen wij ondersteunen in dit fundamentele aspect van het beheer van een website.
Wil jij na het opleveren van de sites van uw eindklant geen omkijken meer hebben naar updates of andere technische zaken die horen bij het beheren van een website of webshop? Laat ons dit dan afhandelen; Jij geeft aan of dit gebeurd in uw naam of onder de naam van ConnectC.
Wij verzorgen onder andere CMS updates, back-up installaties en breiden eventueel functionaliteiten uit waar nodig.

01

CONTENT BEHEER

Ook het plaatsen of updaten van content of data valt onder onze website support regeling. Zo blijft de content van de website(s) van jouw klanten altijd up-to-date, informatief en correct.

LAAT ONS SNEL PRODUCTEN TOEVOEGEN AAN DE SHOPS VAN JOUW KLANTEN

Of jouw klanten nu gebruik maken van WooCommerce, Shopify, Magento of een ander platform; het toevoegen van producten kan een enorm tijdrovende en klus zijn met een hoge arbeidsintensiviteit. Lees meer

02
WEBSHOP SUPPORT

Webshops vragen over het algemeen om veel meer werkzaamheden. Of het nu gaat om website onderhoud, wijzigingen of updates van de webshops van jouw eindklanten; ons backoffice team draagt desgewenst de zorg en over het beheer en updaten van webshops!
Wil jij buiten jouw werkdag om support bieden aan jouw eindklanten? Neem dan direct contact met ons op. We bespreken dan zo spoedig mogelijk om welk soort activiteiten het gaat en zorgen dat de samenwerking spoedig van start zal gaan.

03
Onze klanten

1635735047345
Karin van Spaandonk
Communicatiebureau Woorden en daden

Minaxi en ik hebben samen gewerkt aan de ontwikkeling van diverse websites. Ik heb haar leren kennen als erg transparant en betrouwbaar; Minaxi doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. De websites werden in een prima werktempo ontwikkeld en waren stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. Daarnaast is Minaxi gewoon ook een aardig mens, het is heel prettig werken met haar. Dankjewel voor alles, Minaxi!

Valentino_b2b-thegem-person-160
VALENTINO MEERZORG
Hypotheekadviseur en Financial Scout

Wij hadden een software op maat nodig waarin onze klanten via hun account documenten kunnen uploaden en beheren. Via de software kunnen wij documenten beoordelen en statussen afgeven aan onze klanten. Dit vormt voor ons een belangrijk deel van ons proces. ConnectC heeft goed naar onze behoeftes geluisterd en een prachtig resultaat neergezet. Wij zijn zeer tevreden en blij!

Martijn_b2b-thegem-person-160
MARTIJN EVERTSE
Founder Jupio batteries and chargers

Wat voor ons belangrijk is dat ConnectC ook bij kleine probleempjes achteraf snel en accuraat blijft reageren! Goed werk voor een hele schappelijke prijs.

Roger_b2bConnectC-thegem-person-160
DAVID ROGER ROQUE
Consulting Partner

Wij hebben het ontwerp, de bouw en onderhoud van een nieuwe website door ConnectC laten doen. Mijn contact Minaxi kenmerkt zich door flexibel, consentieus, kennis van zaken en een prettig persoon om met samen te werken.We zijn een kritische klant, met een eigen mening, en ook hier wisten zij goed mee om te gaan. Ik kan ConnectC/Minaxi dan ook van harte aanbevelen.

Hein_b2b-thegem-person-160
HEIN DE VRIES
Online projectbegeleiding en fotografie

Ik heb met ConnectC aan verschillende projecten gewerkt en dat verliep snel en praktisch met uiteindelijk een goed resultaat tot gevolg. ConnectC is goed bereikbaar, kan snel schakelen en komt afspraken na. Kortom: prettig om mee samen te werken.

dirk doorn
Dirk Doorn
Het LINK Waardehuis

Minaxi houdt van duidelijke communicatie en assertief handelen. Met ConnectC zorgt ze ervoor dat projecten van onze klanten (websites/webapplicaties/webplatforms) met een goed resultaat worden gerealiseerd. Door altijd te starten met een intake gesprek zorgt ze er voor dat het project goed in kaart wordt gebracht. Dit kost in het begin even wat tijd maar wanneer Minaxi het project duidelijk in kaart heeft gebracht kan je het proces met een gerust hart uit handen geven. Ze is precies levert binnen de deadline en is scherper geprijsd dan haar concullega’s.

1609575119931
Ellen Beringen
Tekstenvoorwebsites.online

Met Minaxi als aanspreekpunt heeft b2bconnectc.nl mij geholpen bij vragen die ik had over mijn website. Fijne samenwerking. Direct respons bij vragen, begrijpelijke taal, perfecte terugkoppelingen, betrokken vinger aan de pols en snelle service. Deze club is zeker aan te bevelen.

1601372959827
Michel Verschoor
Websitefreaks

Minaxi is een zeer gewaardeerde partner en excelleert in haar communicatieve vaardigheden. Korte lijnen en een assertieve aanpak!

Heb je momenteel niet de expertise of mankracht om mobiele applicaties te ontwikkelen voor jouw eindklant? Wij kunnen je volledig ontzorgen en de gehele opdracht uitvoeren.
IMG_3337-2-1-e1588008673692