Zoekmachine optimalisatie

Wij fungeren als een verlengstuk van jouw onderneming
digital

Wil jij voor jouw eigen website(s) of die van jouw eindklant capaciteit inhuren op het gebied van zoekmachine optimalisatie?

Ook dan kan je bij ConnectC direct terecht. Wij fungeren als een verlengstuk van jouw onderneming, daarom zijn wij flexibel inzetbaar. Onze online marketeers zijn volledig up-to-date van de laatste trends op het gebied van zoekmachinemarketing, ze zijn ambitieus en dragen waar nodig is graag bij aan de optimalisatie van de door jou aangedragen website(s).

Onze klanten bevinden zich in heel Nederland. Dus heb je vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Zoekmachine optimalisatie bij ConnectC bestaat uit 4 pijlers, die zowel als compleet pakket als per individuele pijler kunnen worden afgenomen.

Actieplan

Onze marketeers gaan samen met jou of de eventuele eindklant op zoek naar mogelijkheden tot verbetering van jouw website(s). Zo kiezen we gezamenlijk de strategie en stellen we vervolgens een haalbaar actieplan op.

Externe optimalisatie

Externe zoekmachine optimalisatie; het opbouwen van een sterk portfolio van inkomende links doet wonderen voor jouw website. Laat onze deskundige marketeers direct aan de slag gaan om uit te zoeken welke websites een link naar jouw pagina zou moeten plaatsen voor een betere ranking in Google.

Interne optimalisatie

Interne zoekmachine optimalisatie; lage laadtijden, perfecte responsive weergave en kwalitatieve content; 3 factoren die interactie opleveren met de bezoeker. Gebruiksvriendelijkheid en interactie staat centraal bij het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines. Wij schrijven of redigeren jouw code en content zodat jouw website optimaal kan presteren.

Rapporteren

In een overzichtelijk dashboard worden de huidige resultaten, kansen en valkuilen op het gebied van SEO duidelijk en kort weergegeven. Deze rapportages kunnen we bij ConnectC wekelijks of maandelijks opleveren.

Waarom opdrachten uitbesteden aan ConnectC:
steps
clipart2121718
10+ jaar ervaring
Bij ConnectC weten we wat we doen. We adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers waar nodig.
clipart2121718
Snel en flexibel
Er kan één programmeur op de opdracht gezet worden, maar ook kan er direct een team van specialisten voor u aan de slag gaan.
clipart2121718
Toegang tot toptalent
Wij maken altijd gebruik van de laatste trends en standaarden en van de nieuwste technieken.
clipart2121718
De beste resultaat
Dankzij de ruime ervaring van onze specialisten kunnen opdrachtgevers en eindklanten zeker zijn van het beste resultaat.
Onze klanten

1635735047345
Karin van Spaandonk
Communicatiebureau Woorden en daden

Minaxi en ik hebben samen gewerkt aan de ontwikkeling van diverse websites. Ik heb haar leren kennen als erg transparant en betrouwbaar; Minaxi doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. De websites werden in een prima werktempo ontwikkeld en waren stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. Daarnaast is Minaxi gewoon ook een aardig mens, het is heel prettig werken met haar. Dankjewel voor alles, Minaxi!

Valentino_b2b-thegem-person-160
VALENTINO MEERZORG
Hypotheekadviseur en Financial Scout

Wij hadden een software op maat nodig waarin onze klanten via hun account documenten kunnen uploaden en beheren. Via de software kunnen wij documenten beoordelen en statussen afgeven aan onze klanten. Dit vormt voor ons een belangrijk deel van ons proces. ConnectC heeft goed naar onze behoeftes geluisterd en een prachtig resultaat neergezet. Wij zijn zeer tevreden en blij!

Martijn_b2b-thegem-person-160
MARTIJN EVERTSE
Founder Jupio batteries and chargers

Wat voor ons belangrijk is dat ConnectC ook bij kleine probleempjes achteraf snel en accuraat blijft reageren! Goed werk voor een hele schappelijke prijs.

Roger_b2bConnectC-thegem-person-160
DAVID ROGER ROQUE
Consulting Partner

Wij hebben het ontwerp, de bouw en onderhoud van een nieuwe website door ConnectC laten doen. Mijn contact Minaxi kenmerkt zich door flexibel, consentieus, kennis van zaken en een prettig persoon om met samen te werken.We zijn een kritische klant, met een eigen mening, en ook hier wisten zij goed mee om te gaan. Ik kan ConnectC/Minaxi dan ook van harte aanbevelen.

Hein_b2b-thegem-person-160
HEIN DE VRIES
Online projectbegeleiding en fotografie

Ik heb met ConnectC aan verschillende projecten gewerkt en dat verliep snel en praktisch met uiteindelijk een goed resultaat tot gevolg. ConnectC is goed bereikbaar, kan snel schakelen en komt afspraken na. Kortom: prettig om mee samen te werken.

dirk doorn
Dirk Doorn
Het LINK Waardehuis

Minaxi houdt van duidelijke communicatie en assertief handelen. Met ConnectC zorgt ze ervoor dat projecten van onze klanten (websites/webapplicaties/webplatforms) met een goed resultaat worden gerealiseerd. Door altijd te starten met een intake gesprek zorgt ze er voor dat het project goed in kaart wordt gebracht. Dit kost in het begin even wat tijd maar wanneer Minaxi het project duidelijk in kaart heeft gebracht kan je het proces met een gerust hart uit handen geven. Ze is precies levert binnen de deadline en is scherper geprijsd dan haar concullega’s.

1609575119931
Ellen Beringen
Tekstenvoorwebsites.online

Met Minaxi als aanspreekpunt heeft b2bconnectc.nl mij geholpen bij vragen die ik had over mijn website. Fijne samenwerking. Direct respons bij vragen, begrijpelijke taal, perfecte terugkoppelingen, betrokken vinger aan de pols en snelle service. Deze club is zeker aan te bevelen.

1601372959827
Michel Verschoor
Websitefreaks

Minaxi is een zeer gewaardeerde partner en excelleert in haar communicatieve vaardigheden. Korte lijnen en een assertieve aanpak!

Heb je momenteel niet de expertise of mankracht om mobiele applicaties te ontwikkelen voor jouw eindklant? Wij kunnen je volledig ontzorgen en de gehele opdracht uitvoeren.
IMG_3337-2-1-e1588008673692