Professioneel logo laten maken

‘Een professioneel logo is even uniek als jouw merk’

Het logo is een van de snelst te scannen kenmerken van je bedrijf. Een mooi en passend logo vertaalt non-verbaal direct waar je als merk of bedrijf voor staat. Dit maakt kiezen voor het juiste logo erg belangrijk.

Logo’s met aantrekkingskracht

De kracht van een goed logo is ontzettend sterk. Een van de eerste eisen waaraan een goed logo moet kunnen voldoen is dan ook ‘aantrekkingskracht’. Door goed te kijken naar de waarden en USP’s van jouw bedrijf, ontwerpen we een logo met de juiste aantrekkingskracht; een logo dat daarnaast de waarden van jouw merk perfect vertegenwoordigt. Kleurgebruik, design, typografie, maar vooral begrip voor de kracht van een sterk beeldmerk, zorgen samen voor het perfecte plaatje. Onze tip: ‘less is more, maar durf gerust anders te zijn’. Zeker binnen branches met veel concurrentie, kun je met een goed uitgewerkt logo het verschil maken. Dáár maken wij ons sterk voor!

Online shoppen

‘Zeg ons wie je bent, en wij creëren het juiste logo! Weten hoe dit werkt? Neem contact met ons op of lees hieronder meer over de kracht van een uniek, professioneel logo.

Waarom een professioneel logo de beste optie is

7 goede redenen om te kiezen voor een professioneel logo van Websitefreaks:

  1. Professionele logo’s die de aandacht vangen
  2. Unieke logo’s als sterk, non-verbaal herkenningspunt
  3. Maatwerk design
  4. 100% grafisch oké
  5. Altijd toepasbaar op elk formaat
  6. We zorgen voor een beeldmerk dat optimaal past bij je bedrijf en branche
  7. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Oneindig veel keus

Waarom kiezen voor een professioneel logo, wanneer er ook online programma’s zijn die logo’s ontwerpen? Het antwoord is simpel. De logo’s die wij ontwerpen zijn maatwerk logo’s. En daarom altijd 100% uniek! Dit resulteert niet alleen in een oneindige keus aan mogelijkheden, maar vooral in die éne juiste keus! Een log dat volledig past bij het merk of bedrijf. Daarnaast worden onze logo’s niet alleen op klein formaat aangeleverd, maar is het beeldmerk scherp en zonder vervorming 100% op alle formaten toepasbaar. Van gebruik op visitekaartjes tot levensgrote uitingen op promotiemateriaal; een Websitefreaks maatwerk logo werkt!

Daar kunnen we kort over zijn. Een logo versterkt de herkenbaarheid van het merk. Woorden lezen is lastiger en gaat langzamer dan een beeld herkennen. Een logo maakt direct duidelijk over welk merk of bedrijf het gaat. Voor een succesvolle branding is een zorgvuldig vormgegeven logo dan ook meer dan belangrijk.

“Een goed doordacht logo vertaalt de unieke waarden van het merk en geeft het merk een gezicht.”

Website development

Professioneel logo voor een krachtig indruk

Het effect van een goed logo is dat je er in één oogopslag een krachtige indruk mee kunt maken. Een goed logo blijft in de herinnering. En daarmee wordt de binding versterkt die mensen met het merk hebben. Dit werkt niet alleen zo voor grote bedrijven en merken, maar ook voor kleinere ondernemingen. Twijfel daarom niet tussen een standaard of een professioneel logo. Laat de kracht van beeld ook optimaal voor jouw bedrijf werken!

Een goed ontworpen logo zegt veel over waar het bedrijf voor staat. Het wordt in de loop der jaren een vertrouwd beeld. Een blijvende indruk maken met een maatwerk logo? Wij gaan graag voor je aan de slag!