IT partner

Zijn er geen in-house ontwikkelaars of vormgevers beschikbaar voor een bepaalde opdracht, dan kan ConnectC als verlengstuk van jouw marketing- of webbureau optreden. Al sinds 2009 doen wij wat we leuk vinden; het vertalen van de wensen van opdrachtgevers en eindklanten naar prachtige eindproducten.
digital
PARTNER WORDEN
Over ConnectC als IT Partner

Al sinds 2009 doen wij wat we leuk vinden; de wensen van onze opdrachtgevers (en van de eindklanten) vertalen naar een mooi eindproduct. ConnectC als IT Partner is een creatief, ervaren en flexibel team van grafische vormgevers en programmeurs dat ingezet kan worden voor alle technische en grafische opdrachten. De werkzaamheden worden bij ons op kantoor verricht.

Ook als je opdrachten aan ons uitbesteedt, blijf jij aan het roer! Nu is er alleen een heel team dat meedenkt en uitvoert, tot tevredenheid van de eindklant. Als IT Partner hebben wij een grote passie voor samenwerken en hebben dan ook veel langdurige samenwerkingen weten op te bouwen met onze partners. “Samen werken wij richting het einddoel.”

VOORDELEN IT PARTNER WORDEN

Proactief communiceren

Onze tools en projectmanagers zorgen ervoor dat de opdrachtgever altijd op de hoogte is van de laatste updates.

Toegang tot toptalent

Onze programmeurs en vormgevers maken altijd gebruik van de laatste technieken, trends en standaarden.

Snel en flexibel

Indien nodig kunnen we direct aan de slag. We kunnen één programmeur op het project zetten, maar ook een heel team.

10+ jaar ervaring

Wij weten wat we doen en adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers waar nodig op technisch en grafisch vlak.

White label / NDA-contracten

Werken we white label en/of wil de opdrachtgever graag dat we een zogenaamd Non-Disclosure Agreement (NDA) ondertekenen? Dan is ook dat mogelijk!

Efficiëntie

Bij ConnectC bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team is snel en flexibel inzetbaar.

Waarom opdrachten uitbesteden aan ConnectC:
steps
clipart2121718
10+ jaar ervaring
Bij ConnectC weten we wat we doen. We adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers waar nodig.
clipart2121718
Snel en flexibel
Er kan één programmeur op de opdracht gezet worden, maar ook kan er direct een team van specialisten voor u aan de slag gaan.
clipart2121718
Toegang tot toptalent
Wij maken altijd gebruik van de laatste trends en standaarden en van de nieuwste technieken.
clipart2121718
De beste resultaat
Dankzij de ruime ervaring van onze specialisten kunnen opdrachtgevers en eindklanten zeker zijn van het beste resultaat.
Ons team
Onze bewezen specialisten op het gebied van grafische vormgeving en development staan voor je klaar!
minaxi-thegem-person
Minaxi
Minaxi is projectmanager en fungeert als schakel tussen de klant en de uitvoerende krachten binnen het project. Daarnaast is Minaxi ook de algemene manager van ConnectC en daarbij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.
shikha-thegem-person
Shika
Shika is een energieke projectmanager die met grote nauwkeurigheid de grafische en technische processen kan bewaken. Shika heeft al vele projecten in goede banen geleid en weet daarom precies wanneer en op welke wijze ingegrepen moet worden.
sabine-thegem-person
Sabine
Grafisch ontwerper | Project manager – Sabine is een grafisch ontwerpster pur sang, doordat zij goed kan luisteren is het voor haar mogelijk om de wensen van iedere klant direct goed in kaart te brengen voor het team van ontwikkelaars.
MinhPN-1-thegem-person
Rocky
Projectmanager WordPress- Rocky is onze alleskunner. Hij is de technische kracht in ons team die er voor zorgt dat wij ieder project aan kunnen nemen. Rocky heeft jarenlange ervaring met veel denkbare talen en platforms.
miranda-thegem-person-thegem-person-240
Miranda
Miranda is een global eCommerce consultant en verhoogt via SEO, Google Ads en social adverteren het verkeer naar websites en daarmee de revenue.
stijin-thegem-person
Stijn
Stijn is de man die een website niet alleen mooi, maar ook functioneel maakt. Met het UX design van Stijn komt een website echt tot leven en is user engagement een flinke stap dichterbij.
Uw digitale IT partner
Ben jij op zoek naar een IT partner waar je volledig van op aan kunt?

ConnectC biedt totale ontzorging. Zo kunnen wij de communicatie met de eindklant verzorgen. Daarover maken we uiteraard duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers. Zo kunnen we dit bijvoorbeeld op white label basis doen, maar ook onder onze eigen naam, als partner van jouw bedrijf.

Elkaar persoonlijk zien en projecten afstemmen en afronden bij ons of bij jullie op locatie is mogelijk. Dat maakt het overleggen en schakelen omtrent de opdracht net iets eenvoudiger. De ervaring leert dat alle werkzaamheden ook op afstand uitgevoerd kunnen worden als er gebruik gemaakt wordt van duidelijke briefings en handige en slimme communicatie tools.

Met ConnectC als partner heeft een online marketingbureau of freelancer webbureau altijd de nodige ondersteuning op grafisch en technisch vlak. Wanneer het nodig is krijg je professionele ondersteuning van een programmeur, vormgever of team. Wij zijn als het ware een verlengstuk van jouw onderneming. Doordat we een ruim team hebben, kunnen we altijd voldoende mensen op de opdracht zetten. Bovendien dragen we zorg dat alleen de juiste specialist aan de slag gaat met jouw opdracht.

Uiteraard, wij werken samen met verschillende vormgevers, internetbureaus en marketingsbureau. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Flexibele en slimme oplossingen op maat:
Ongeacht de omvang van het project, bij ConnectC denken we goed mee over wat er nodig is om de opdracht van de eindklant succesvol af te ronden. Onze projectmanager stelt samen met het marketingbureau, webbureau of met de eindklant een briefing op. Deze vertalen we vervolgens naar het team van vormgevers en/of programmeurs, afhankelijk van het type opdracht. Zodra we een go krijgen, kunnen we van start gaan met het project. We houden jou als opdrachtgever voortdurend op de hoogte omtrent de voortgang, deadlines, tests en de oplevering van de opdracht. Eventueel kunnen we ook de eindklant op de hoogte houden van de voortgang van het project.

1635735047345
Karin van Spaandonk
Communicatiebureau Woorden en daden

Minaxi en ik hebben samen gewerkt aan de ontwikkeling van diverse websites. Ik heb haar leren kennen als erg transparant en betrouwbaar; Minaxi doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. De websites werden in een prima werktempo ontwikkeld en waren stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. Daarnaast is Minaxi gewoon ook een aardig mens, het is heel prettig werken met haar. Dankjewel voor alles, Minaxi!

Valentino_b2b-thegem-person-160
VALENTINO MEERZORG
Hypotheekadviseur en Financial Scout

Wij hadden een software op maat nodig waarin onze klanten via hun account documenten kunnen uploaden en beheren. Via de software kunnen wij documenten beoordelen en statussen afgeven aan onze klanten. Dit vormt voor ons een belangrijk deel van ons proces. ConnectC heeft goed naar onze behoeftes geluisterd en een prachtig resultaat neergezet. Wij zijn zeer tevreden en blij!

Martijn_b2b-thegem-person-160
MARTIJN EVERTSE
Founder Jupio batteries and chargers

Wat voor ons belangrijk is dat ConnectC ook bij kleine probleempjes achteraf snel en accuraat blijft reageren! Goed werk voor een hele schappelijke prijs.

Roger_b2bConnectC-thegem-person-160
DAVID ROGER ROQUE
Consulting Partner

Wij hebben het ontwerp, de bouw en onderhoud van een nieuwe website door ConnectC laten doen. Mijn contact Minaxi kenmerkt zich door flexibel, consentieus, kennis van zaken en een prettig persoon om met samen te werken.We zijn een kritische klant, met een eigen mening, en ook hier wisten zij goed mee om te gaan. Ik kan ConnectC/Minaxi dan ook van harte aanbevelen.

Hein_b2b-thegem-person-160
HEIN DE VRIES
Online projectbegeleiding en fotografie

Ik heb met ConnectC aan verschillende projecten gewerkt en dat verliep snel en praktisch met uiteindelijk een goed resultaat tot gevolg. ConnectC is goed bereikbaar, kan snel schakelen en komt afspraken na. Kortom: prettig om mee samen te werken.

dirk doorn
Dirk Doorn
Het LINK Waardehuis

Minaxi houdt van duidelijke communicatie en assertief handelen. Met ConnectC zorgt ze ervoor dat projecten van onze klanten (websites/webapplicaties/webplatforms) met een goed resultaat worden gerealiseerd. Door altijd te starten met een intake gesprek zorgt ze er voor dat het project goed in kaart wordt gebracht. Dit kost in het begin even wat tijd maar wanneer Minaxi het project duidelijk in kaart heeft gebracht kan je het proces met een gerust hart uit handen geven. Ze is precies levert binnen de deadline en is scherper geprijsd dan haar concullega’s.

1609575119931
Ellen Beringen
Tekstenvoorwebsites.online

Met Minaxi als aanspreekpunt heeft b2bconnectc.nl mij geholpen bij vragen die ik had over mijn website. Fijne samenwerking. Direct respons bij vragen, begrijpelijke taal, perfecte terugkoppelingen, betrokken vinger aan de pols en snelle service. Deze club is zeker aan te bevelen.

1601372959827
Michel Verschoor
Websitefreaks

Minaxi is een zeer gewaardeerde partner en excelleert in haar communicatieve vaardigheden. Korte lijnen en een assertieve aanpak!

Met welke opdracht ben je momenteel bezig en
kunnen wij ondersteunen?
IMG_3337-2-1-e1588008673692