WordPress Themes

Wordpress theme: Divi Theme; mooie grafische elementen, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren Wordpress theme Divi voor de beginner, gevorderde, de ...

WordPress theme: Divi Theme; mooie grafische elementen, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren

WordPress theme Divi voor de beginner, gevorderde, de ervaren gebruiker of programmeur!
Ben je een WordPress-beginner of een gevorderde of ervaren programmeur? Dan biedt WordPress themes diverse mogelijkheden:
– Voor een WordPress-beginner is de website uiterst gemakkelijk te beheren en aan te passen na oplevering van de website.
– Heb je wel ervaring met het installeren van WordPress thema’s? Dan kun je binnen een mum van tijd een eenvoudige en mooie website bouwen.
– Ben je een ervaren WordPress-programmeur? Dan kun je websites naar een geheel ander level tillen met dit thema waarbij een programmeur alles uit de kast kan halen met dit thema.

Het WordPress theme divi is uiterst geavanceerd, het thema is geschikt voor vrijwel elk doel dat je voor ogen hebt met je website. Prachtige grafische elementen en de krachtige doe het zelf site-builder maakt het eenvoudig om je website gemakkelijk aan te passen.

Eenvoudige doe het zelf Site-builder
Het fijne van het divi WordPress theme is dat een leek die geen kennis heeft van webdesign door middel van de site-builder zelf teksten en foto’s kan aanpassen. Daarnaast kun je ingebouwde modules die zijn geplaatst in het thema zelf toevoegen of verwijderen. Hierdoor kun je je website net zo dynamisch maken als je wilt en je hoeft niet naar een programmeur om hulp te vragen bij deze eenvoudige tweaks.

Site builder

Site builder

Algemene instellingen: Via deze instellingen kun je de basisfuncties van het thema aanpassen, zoals de kleuren van het thema, artikelen en blogs.
Kleurenconfigurator: met de eenvoudige Query kleurenconfigurator kun je gemakkelijk de kleuren van de verschillende elementen van het thema aanpassen met één klik op de knop. Je kiest een kleur naar smaak, selecteert de kleur en drukt op opslaan.
Plug-in-integratie: hier kun je plug-ins toevoegen die extra functies en opties mogelijk maken op de website.
Advertentie management: via een ingebouwde module kunnen advertenties worden weergegeven op de website. Dit is mogelijk door het bestemmings-URL in te voeren en een afbeelding te plaatsen.
Search Engine Optimization (SEO): het thema is volledig geoptimaliseerd en compatible met SEO plug-ins zoals WordPress SEO van Yoast en All-in-one SEO.
Zoekfunctie: de verbeterde zoekfuncties in WordPress theme Divi maken het voor bezoekers mogelijk om te zoeken op categorie, tags, zoekwoord enz.
Fotogalerij: met de ingebouwde functie is het mogelijk om een fotogalerij te plaatsen met een aantal fantastische animaties en lightbox-effecten.
Contactformulier: via een ingebouwde module kun je eenvoudig de contactpagina installeren. Hiervoor hoef je geen extra plug-in te installeren.
Leden: leden van je website kunnen zich gemakkelijk aanmelden via het aanmeldformulier op de website.
Blog feed: toont een lijst van recente berichten in een blog-lay-out.
Responsive: het thema van WordPress theme Divi past zich automatisch aan op een smartphone en tablet.
Call-to-action: in het thema zitten diverse call-to-action buttons die slim op de websitepagina’s kunnen worden ingevoegd, door deze slimme call-to-action mogelijkheden zorg je dat bezoekers sneller tot actie overgaan.

Functionaliteiten kun je eenvoudig toevoegen via de site builder module:

Divi themes

Divi themes

Nieuwe WordPress themes elke maand: Elke maand voegt de auteur van WordPress Themes Divi nieuwe thema’s toe. Als je de collectie thema’s bekijkt dan zal je zien dat elk thema uniek in zijn soort is.

Wil je een website laten bouwen met Divi WordPress themes? Wij bouwen mooie websites die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien maar die technisch ook goed in elkaar steken. Maak een vrijblijvende afspraak. Neem telefonisch: +316 83 94 60 58 of via e-mail: contact@connectc.nl contact met ons op. Wij komen bij je langs om de mogelijkheden voor de bouw van een functionele en aantrekkelijke website te bespreken.