Front end developer

PSD’s, Sketch, AI, ADOBE XD, PNG, JPG en EPS. Onze inhouse programmeurs kunnen ieder ontwerp snel omzetten naar een prachtig HTML of CSS-template.
digital
Uw digitale partner als front end developer

HTML of CSS-template. ConnectC rekent geen extra kosten voor simpele JavaScript functies. Wij leveren de bestanden altijd voor de deadline op die we met de opdrachtgever of de eindklant overeen zijn gekomen.Als een marketingbureau of webbureau geen, of niet voldoende, front end developers beschikbaar heeft voor een opdrachtgever, dan kan ConnectC als IT partner en als verlengstuk van het bedrijf optreden. Wij pakken de opdracht op en gaan direct aan de slag.

Ondertussen blijft de opdrachtgever altijd aan het roer. Onze front end developers zorgen ervoor dat de website een strakke omgeving krijgt met diverse elementen. De website wordt bovendien zo ontworpen dat deze goed zichtbaar is op verschillende resoluties, maar ook op verschillende apparaten en besturingssystemen. Er wordt bovendien rekening gehouden met browsers en de snelheid van de website.

Waarom front end development uitbesteden aan ConnectC:
steps
clipart2121718
10+ jaar ervaring
Bij ConnectC weten we wat we doen. We adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers waar nodig.
clipart2121718
Snel en flexibel
Er kan één programmeur op de opdracht gezet worden, maar ook kan er direct een team van specialisten voor u aan de slag gaan.
clipart2121718
Toegang tot toptalent
Wij maken altijd gebruik van de laatste trends en standaarden en van de nieuwste technieken.
clipart2121718
De beste resultaat
Dankzij de ruime ervaring van onze specialisten kunnen opdrachtgevers en eindklanten zeker zijn van het beste resultaat.
Uw digitale partner
Ben jij op zoek naar een IT partner waar je volledig van op aan kunt?

ConnectC biedt totale ontzorging. Zo kunnen wij de communicatie met de eindklant verzorgen. Daarover maken we uiteraard duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers. Zo kunnen we dit bijvoorbeeld op white label basis doen, maar ook onder onze eigen naam, als partner van jouw bedrijf.

Elkaar persoonlijk zien en projecten afstemmen en afronden bij ons of bij jullie op locatie is mogelijk. Dat maakt het overleggen en schakelen omtrent de opdracht net iets eenvoudiger. De ervaring leert dat alle werkzaamheden ook op afstand uitgevoerd kunnen worden als er gebruik gemaakt wordt van duidelijke briefings en handige en slimme communicatie tools.

Met ConnectC als partner heeft een online marketingbureau of freelancer webbureau altijd de nodige ondersteuning op grafisch en technisch vlak. Wanneer het nodig is krijg je professionele ondersteuning van een programmeur, vormgever of team. Wij zijn als het ware een verlengstuk van jouw onderneming. Doordat we een ruim team hebben, kunnen we altijd voldoende mensen op de opdracht zetten. Bovendien dragen we zorg dat alleen de juiste specialist aan de slag gaat met jouw opdracht.

Uiteraard, wij werken samen met verschillende vormgevers, internetbureaus en marketingsbureau. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Flexibele en slimme oplossingen op maat:
Ongeacht de omvang van het project, bij ConnectC denken we goed mee over wat er nodig is om de opdracht van de eindklant succesvol af te ronden. Onze projectmanager stelt samen met het marketingbureau, webbureau of met de eindklant een briefing op. Deze vertalen we vervolgens naar het team van vormgevers en/of programmeurs, afhankelijk van het type opdracht. Zodra we een go krijgen, kunnen we van start gaan met het project. We houden jou als opdrachtgever voortdurend op de hoogte omtrent de voortgang, deadlines, tests en de oplevering van de opdracht. Eventueel kunnen we ook de eindklant op de hoogte houden van de voortgang van het project.

VOORDELEN PARTNER WORDEN

Proactief communiceren

Onze tools en projectmanagers zorgen ervoor dat de opdrachtgever altijd op de hoogte is van de laatste updates.

Toegang tot toptalent

Onze programmeurs en vormgevers maken altijd gebruik van de laatste technieken, trends en standaarden.

Snel en flexibel

Indien nodig kunnen we direct aan de slag. We kunnen één programmeur op het project zetten, maar ook een heel team.

10+ jaar ervaring

Wij weten wat we doen en adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers waar nodig op technisch en grafisch vlak.

White label / NDA-contracten

Werken we white label en/of wil de opdrachtgever graag dat we een zogenaamd Non-Disclosure Agreement (NDA) ondertekenen? Dan is ook dat mogelijk!

Efficiëntie

Bij ConnectC bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team is snel en flexibel inzetbaar.

Onze klanten

1635735047345
Karin van Spaandonk
Communicatiebureau Woorden en daden

Minaxi en ik hebben samen gewerkt aan de ontwikkeling van diverse websites. Ik heb haar leren kennen als erg transparant en betrouwbaar; Minaxi doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. De websites werden in een prima werktempo ontwikkeld en waren stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. Daarnaast is Minaxi gewoon ook een aardig mens, het is heel prettig werken met haar. Dankjewel voor alles, Minaxi!

Valentino_b2b-thegem-person-160
VALENTINO MEERZORG
Hypotheekadviseur en Financial Scout

Wij hadden een software op maat nodig waarin onze klanten via hun account documenten kunnen uploaden en beheren. Via de software kunnen wij documenten beoordelen en statussen afgeven aan onze klanten. Dit vormt voor ons een belangrijk deel van ons proces. ConnectC heeft goed naar onze behoeftes geluisterd en een prachtig resultaat neergezet. Wij zijn zeer tevreden en blij!

Martijn_b2b-thegem-person-160
MARTIJN EVERTSE
Founder Jupio batteries and chargers

Wat voor ons belangrijk is dat ConnectC ook bij kleine probleempjes achteraf snel en accuraat blijft reageren! Goed werk voor een hele schappelijke prijs.

Roger_b2bConnectC-thegem-person-160
DAVID ROGER ROQUE
Consulting Partner

Wij hebben het ontwerp, de bouw en onderhoud van een nieuwe website door ConnectC laten doen. Mijn contact Minaxi kenmerkt zich door flexibel, consentieus, kennis van zaken en een prettig persoon om met samen te werken.We zijn een kritische klant, met een eigen mening, en ook hier wisten zij goed mee om te gaan. Ik kan ConnectC/Minaxi dan ook van harte aanbevelen.

Hein_b2b-thegem-person-160
HEIN DE VRIES
Online projectbegeleiding en fotografie

Ik heb met ConnectC aan verschillende projecten gewerkt en dat verliep snel en praktisch met uiteindelijk een goed resultaat tot gevolg. ConnectC is goed bereikbaar, kan snel schakelen en komt afspraken na. Kortom: prettig om mee samen te werken.

dirk doorn
Dirk Doorn
Het LINK Waardehuis

Minaxi houdt van duidelijke communicatie en assertief handelen. Met ConnectC zorgt ze ervoor dat projecten van onze klanten (websites/webapplicaties/webplatforms) met een goed resultaat worden gerealiseerd. Door altijd te starten met een intake gesprek zorgt ze er voor dat het project goed in kaart wordt gebracht. Dit kost in het begin even wat tijd maar wanneer Minaxi het project duidelijk in kaart heeft gebracht kan je het proces met een gerust hart uit handen geven. Ze is precies levert binnen de deadline en is scherper geprijsd dan haar concullega’s.

1609575119931
Ellen Beringen
Tekstenvoorwebsites.online

Met Minaxi als aanspreekpunt heeft b2bconnectc.nl mij geholpen bij vragen die ik had over mijn website. Fijne samenwerking. Direct respons bij vragen, begrijpelijke taal, perfecte terugkoppelingen, betrokken vinger aan de pols en snelle service. Deze club is zeker aan te bevelen.

1601372959827
Michel Verschoor
Websitefreaks

Minaxi is een zeer gewaardeerde partner en excelleert in haar communicatieve vaardigheden. Korte lijnen en een assertieve aanpak!

Heb je momenteel niet de expertise of mankracht om mobiele applicaties te ontwikkelen voor jouw eindklant? Wij kunnen je volledig ontzorgen en de gehele opdracht uitvoeren.
IMG_3337-2-1-e1588008673692