Een webwinkel laten bouwen die scoort

Een succesvolle webwinkel laten bouwen? Online succes met een sterke webshop?
Kies naast techniek dan óók voor een grafisch sterk design! 

Wil je juist nu een webwinkel laten bouwen? Een logische gedachte. Online kopen is booming. Met als gevolg dat veel ondernemers het starten van een webshop overwegen. Ga je voor de eerste keer een webwinkel laten bouwen, dan stap je in een nieuwe wereld. Een wereld met kansen, maar ook met uitdagingen. Wij helpen ondernemers hun online succes te vergroten met krachtige, visueel aantrekkelijke webshops.

Online shoppen

Werf nieuwe klanten met een indrukwekkende webshop.  Start met het inplannen van een vrijblijvende afspraak.

Een webwinkel laten bouwen die aanprekend, onderscheidend en succesvol is, vraagt om een 360-graden aanpak. Met een doordachte strategie zorgen wij ervoor dat jouw webshop opvalt!

  • Technische optimalisatie
  • Mogelijk voor elk type product of dienst
  • Sterk grafisch design
  • Eigen fotowerk voor banners, headers en social media
  • Eigen productfoto’s mogelijk

Een WooCommerce webwinkel laten bouwen

Een website laten bouwen is een even belangrijk traject als een fysieke winkel openen. Zoals bij het openen van een offline winkel, verloopt ook het openen van een webshop via verschillende stadia. Net als bij een winkel in de winkelstraat heeft ook een webshop een voor- en achterkant. De voorkant bepaalt de aantrekkelijkheid van de winkel. De ‘achterkant’ zorgt van management tot logistiek, voor een gestroomlijnd proces. Werk je met een WP-website? Dat is het relatief eenvoudig een WooCommerce webwinkel te laten bouwen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een gratis e-commerce oplossing voor WordPress websites. WooCommerce kan worden gebruikt om een producten webshop te bouwen. Maar kan ook worden gebruikt als een factureringsmodule. Bijvoorbeeld wanneer je online diensten als cursussen verkoopt. Nu denk je misschien: ‘Gratis dat is fijn! Maar kan ik met WooCommerce ook een écht onderscheidende webwinkel laten bouwen?’ Het antwoord is ‘Ja!’ Bij Websitefreaks hechten we bij het maken van websites en webwinkels grote waarde aan het uiterlijk. We helpen onze opdrachtgevers met sterk grafisch design aan webwinkels die eruit springen. Daarnaast denken we mee over een aansprekende naam, zodat je ook een goede URL hebt.

“Om de bezoekersbeleving te vergroten zorgen we bij ConnectC voor webshops met een eigen gezicht.”

Website development

Het grote voordeel van eigen productfoto’s laten maken

Productfoto’s die je van je leverancier krijgt, vertellen iets over het product en de leverancier. Maar niet alles over jouw bedrijf. Je ontkomt er soms niet aan om aangeleverde foto’s te gebruiken. Met name binnen drop shipping, waarbij de bestelling vanuit jouw leverancier komt, is werken met aangeleverde content gebruikelijk. Niet erg, want het bespaart tijd en kosten. Maar het laat weinig ruimte voor een eigen gezicht. Daarom raden wij elke ondernemer die een webshop laat bouwen aan, om minimaal gebruik te maken van een onderscheidend grafisch design. Het zal je bezoekers het prettige gevoel geven niet ‘op de zoveelste webshop’ te zijn belandt.

Wil je jouw business uitbreiden met een webshop? Wil je een webwinkel laten bouwen waarmee je op gebied van design en klantbeleving een voorsprong kunt behalen? Praat er eens met ons over. Tijdens een vrijblijvend gesprek ontvang je alle informatie die je nodig hebt.

Webshop met supercontent

Sterke visuals beïnvloeden de klantbeleving op positieve wijze. ‘Sterk’ betekent dat we in de eerste plaats goed kijken naar wat bij jouw bedrijf past. Vervolgens vertalen we dit naar een frisse, aansprekende vormgeving. Werken met stockfoto’s en standaard iconen laten we over aan anderen. We ontwerpen maatwerk iconen die de voordelen van jouw producten benadrukken. Alle soorten visuele content kunnen we zelf maken. We maken foto’s voor de headers die je ook kunt toepassen voor bijvoorbeeld je social mediacampagnes. Ook zorgen we ervoor dat het kleurgebruik binnen jouw webshop wordt samengesteld uit een prettige kleurencombinatie.