Website content, maak het visueel!

Website content dat zichtbaar sterker is!
Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw website er visueel uitspringt? Waarmee val je op tussen het overweldigend aantal zakelijke websites? Hoe voorkom je dat een blog sprekend op dat van anderen lijkt en daardoor weinig leads of conversie oplevert? Unieke, visuele content is het antwoord! Door te kiezen voor website content met een eigen karakter, sta je direct met 1-0 voor.
Zo kies je voor website content met (een eigen) karakter
Voor bedrijven die voor een onderscheiden online-marketingstrategie kiezen, is persoonlijke website content dé onderscheidende factor. Het is voor elk bedrijf bereikbaar. Door gebruik te maken van eigen foto’s en eigen video’s en illustraties, neem je een in het oog springende voorsprong.

‘Beter dan stockfoto’s. ‘Echt’ is wat telt binnen marketing anno nu!’

Online shoppen

5 goede redenen om te kiezen voor visuele website content

  • Beeld blijft beter in de herinnering
  • Video’s toevoegen op landingspagina’s zorgt tot 80% meer conversie
  • Video’s worden snel een eenvoudig gedeeld
  • Beeld vertelt direct het verhaal geven de gewenste sfeer aan
  • Video’s als website content worden steeds belangrijker voor SEO

Website content uitbesteden aan de experts van Websitefreaks, is kiezen voor ‘het juiste verhaal via het juiste beeld’. Neem vandaag nog contact met ons op, en start ‘morgen’ met het plaatsen van uniek en aansprekend beeldcontent.

Foto’s met een écht gezicht

‘Ai! Deze foto heb ik ergens anders ook gezien.’ Wie regelmatig online surft herkent het teleurstellende gevoel van ‘dit is niet bijzonder’. En dat is jammer. En vooral onnodig. Dubbele website content komt veel voor. Dit komt omdat er vaak wordt uitgeweken naar stockfoto’s. Té vaak naar onze mening. Omdat het al snel de geloofwaardigheid aantast. Niemand gelooft dat de veel te Amerikaans uitziende modellen werkelijk jouw collega’s of klanten zijn. Keep it real! Dat is ook waar jouw klanten naar op zoek zijn.

Unieke marketingfoto’s

Bye, bye stockfoto’s. Bij Websitefreaks maken we prachtige marketingfoto’s die vertellen waar je bedrijf voor staat. Die perfect passen bij de huisstijl, de filosofie en jullie waarden. Kortom, website content met een echt gezicht. Dit komt omdat we voor jouw website werken met foto’s die genomen zijn in je bedrijf. Wanneer je wilt kunnen ook je eigen collega’s model staan. Daarmee zorgen we voor unieke website content die (meer dan eens) gezien mag worden!

Conversie verhogende video’s

Het bekijken van video’s op socialmedia, YouTube of bedrijfswebsites is niet alleen leuk. Het werkt ook conversie verhogend. Wie serieus nadenkt over een goede marketingmix, kan niet meer om video-content heen. Marketingvideo’s zijn enorm krachtig. Het conversiepercentage wordt met video’s aanzienlijk verhoogd. Dit is de reden dat videomarketing met de dag groeit. Inmiddels is YouTube, na Google, zelfs de meest grootste en belangrijkste zoekmachine. Door te werken met video website content speel je in op de groeiende behoefte van consumenten om op een makkelijke manier geïnformeerd te willen worden.

Projectvoortgang zonder kwaliteitsverlies

Van eén plus één maken we drie! Met een helder concept, maar ook door te werken volgens een overzichtelijk stappenplan, zorgen we voor een snelle voortgang van projecten. Daarmee wordt tijdverlies geminimaliseerd, stress weggenomen en wordt de kwaliteit verhoogd.

Website development

Website content van Websitefreaks

Bij Websitefreaks zijn we op dagelijkse basis bezig met het maken van gelikte bedrijfsfoto’s, aansprekende video’s, unieke animaties en geoptimaliseerde websites. Elk project wordt uitgevoerd op basis van enthousiasme. We willen er iets moois van maken voor onze opdrachtgevers! Luisteren, meedenken en adviseren zijn de start van elk project. De dooddoener: ‘Het succes van onze klanten is ons succes’, zien we nog als springlevend. Dit betekent dat we waarde hechten aan goede klantrelaties en dat we ons persoonlijk betrokken voelen. Vandaaruit werken we aan het creëren van onderscheidende website content en websites. Klinkt dit als iets waar jullie naar op zoek zijn? Dan gaan we graag aan de slag met jullie wensen en ideeën!

Illustraties

Illustraties als website content zorgen voor een heel eigen sfeer. Dit maakt ze tot een sterk alternatief voor wie niet (altijd) wil kiezen voor foto’s. Illustraties hebben een aantal voordelen die foto’s niet hebben. In de eerste plaats zorgen ze voor een unieke uitstraling. Daarnaast maken ze wat abstract is toch goed zichtbaar. Daarmee is het een vorm van website content die iedereen begrijpt. Last but not least zijn illustraties trending. Illustraties worden gebruikt als content voor websites, maar zijn ook niet meer weg te denken uit e-papers, white papers en infographics.