CMS website

Wij ontwikkelen CMS websites op basis van de volgende CMS systemen: WordPress , WooCommerce , Shopify , Magento en Laravel .
digital
Wanneer een marketingbureau of webbureau een CMS-website nodig heeft voor een van haar eindklanten, is ConnectC de juiste partij. Ieder design, ongeacht het format waarin het wordt aangeleverd, kunnen we omzetten naar een functionele website met CMS die zelfs zonder technische achtergrond gemakkelijk te beheren is. Als er nog geen design is, kan een van onze grafische vormgevers ook een ontwerp maken.
Of het nou kleine simpele WordPress opdrachten zijn, waarbij de website uit enkele informatieve pagina’s en een aanvraagformulier bestaat, of dat er een geavanceerde website op maat gemaakt moet worden met complexe functionaliteiten op een Laravel platform, de programmeurs van ConnectC kunnen het allemaal.
Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door de opdracht vooraf goed in kaart te brengen. Als we na het debriefen van de opdracht een GO krijgen van onze opdrachtgever of van de eindklant, gaan we aan de slag.
THEMA’S OP MAAT

 

ConnectC heeft programmeurs die aan de hand van een grafisch ontwerp een thema kunnen bouwen voor CMS-platformen waaronder: WordPress, Magento en Laravel.

 

01

PLUGINS / EXTENSIES OP MAAT

 

Onze programma’s ontwikkelen nieuwe plug-ins en extensies om websites te kunnen voorzien van specifieke functionaliteiten. Dat wil zeggen dat deze plugins en extensies volgens online standaarden worden gecodeerd en exact doen waar de klant ze voor heeft gevraagd.

02

Voldoet een CMS website niet aan de eisen van uw eindklant(en)? De programmeurs en grafisch vormgevers van ConnectC kunnen een maatwerk website afleveren die krachtiger en stabieler is dan een CMS website.

03
Wat wij meer doen
Ontwerpbestanden omzetten

Ontwerpbestanden omzetten naar bruikbare, responsive code. Deze kunnen wij vervolgens functioneel maken naar een website op een CMS platform als bijv. WordPress, WooCommerce of Magento

Optimaliseren van paginasnelheid

Aan de hand van een check die de paginasnelheid meet wordt een plan om de laadtijd van uw pagina’s te bepalen.

Websitebeveiliging

CMS websites zijn een doelwit voor hackers. Laat ons de beveiliging van uw websites verzorgen. Zo voorkomen we samen dat uw site kwetsbaar is voor eventuele hackers.

CMS plugins ontwikkelen

Op aanvraag kunnen wij plugins ontwikkelen, installeren of customizen voor de bekende CMS platformen. Zo hebben de plugins altijd exact de functionaliteit en werking die jij er van verwacht.

CMS installatie & onderhoud

Wij plaatsen de website op uw server en zorgen dat de website probleemloos functioneert. Als onderdeel van uw team kan je bij vragen of problemen altijd bij ons terecht.

Migratie van pagina’s of content

Onze experts kunnen jouw content of website (wat niet gebouwd is op een CMS platform) snel verhuizen / migreren naar bijvoorbeeld een andere server of een ander CMS platform zonder dat urls, content en vormgeving verloren gaan.

Onze klanten

1635735047345
Karin van Spaandonk
Communicatiebureau Woorden en daden

Minaxi en ik hebben samen gewerkt aan de ontwikkeling van diverse websites. Ik heb haar leren kennen als erg transparant en betrouwbaar; Minaxi doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. De websites werden in een prima werktempo ontwikkeld en waren stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. Daarnaast is Minaxi gewoon ook een aardig mens, het is heel prettig werken met haar. Dankjewel voor alles, Minaxi!

Valentino_b2b-thegem-person-160
VALENTINO MEERZORG
Hypotheekadviseur en Financial Scout

Wij hadden een software op maat nodig waarin onze klanten via hun account documenten kunnen uploaden en beheren. Via de software kunnen wij documenten beoordelen en statussen afgeven aan onze klanten. Dit vormt voor ons een belangrijk deel van ons proces. ConnectC heeft goed naar onze behoeftes geluisterd en een prachtig resultaat neergezet. Wij zijn zeer tevreden en blij!

Martijn_b2b-thegem-person-160
MARTIJN EVERTSE
Founder Jupio batteries and chargers

Wat voor ons belangrijk is dat ConnectC ook bij kleine probleempjes achteraf snel en accuraat blijft reageren! Goed werk voor een hele schappelijke prijs.

Roger_b2bConnectC-thegem-person-160
DAVID ROGER ROQUE
Consulting Partner

Wij hebben het ontwerp, de bouw en onderhoud van een nieuwe website door ConnectC laten doen. Mijn contact Minaxi kenmerkt zich door flexibel, consentieus, kennis van zaken en een prettig persoon om met samen te werken.We zijn een kritische klant, met een eigen mening, en ook hier wisten zij goed mee om te gaan. Ik kan ConnectC/Minaxi dan ook van harte aanbevelen.

Hein_b2b-thegem-person-160
HEIN DE VRIES
Online projectbegeleiding en fotografie

Ik heb met ConnectC aan verschillende projecten gewerkt en dat verliep snel en praktisch met uiteindelijk een goed resultaat tot gevolg. ConnectC is goed bereikbaar, kan snel schakelen en komt afspraken na. Kortom: prettig om mee samen te werken.

dirk doorn
Dirk Doorn
Het LINK Waardehuis

Minaxi houdt van duidelijke communicatie en assertief handelen. Met ConnectC zorgt ze ervoor dat projecten van onze klanten (websites/webapplicaties/webplatforms) met een goed resultaat worden gerealiseerd. Door altijd te starten met een intake gesprek zorgt ze er voor dat het project goed in kaart wordt gebracht. Dit kost in het begin even wat tijd maar wanneer Minaxi het project duidelijk in kaart heeft gebracht kan je het proces met een gerust hart uit handen geven. Ze is precies levert binnen de deadline en is scherper geprijsd dan haar concullega’s.

1609575119931
Ellen Beringen
Tekstenvoorwebsites.online

Met Minaxi als aanspreekpunt heeft b2bconnectc.nl mij geholpen bij vragen die ik had over mijn website. Fijne samenwerking. Direct respons bij vragen, begrijpelijke taal, perfecte terugkoppelingen, betrokken vinger aan de pols en snelle service. Deze club is zeker aan te bevelen.

1601372959827
Michel Verschoor
Websitefreaks

Minaxi is een zeer gewaardeerde partner en excelleert in haar communicatieve vaardigheden. Korte lijnen en een assertieve aanpak!

Heb je momenteel niet de expertise of mankracht om mobiele applicaties te ontwikkelen voor jouw eindklant? Wij kunnen je volledig ontzorgen en de gehele opdracht uitvoeren.
IMG_3337-2-1-e1588008673692