B2b oplossingen

Als digital partner bieden wij ondersteuning aan bedrijven die kampen met een tekort aan capaciteit of op het gebied van programmeren en grafische vormgeving op zoek zijn naar professionals met een aanvullende expertise.
digital
PARTNER WORDEN
Over ConnectC
Al sinds 2009 doen wij wat we leuk vinden; de wensen van onze klanten vertalen naar een mooi eindproduct. Door onze passie voor samenwerken hebben wij sindsdien veel langdurige samenwerkingen weten op te bouwen met onze klanten.”Samen bouwen wij richting het einddoel.”
Ieder project en bedrijf vraagt om een andere visie. Wij beschikken als digital partner over een groot team van grafische vormgevers en programmeurs die de ervaring en kennis hebben om uw bedrijf op de juiste wijze te ondersteunen.
Al sinds 2009 doen wij wat we leuk vinden; de wensen van onze klanten vertalen naar een mooi eindproduct. Door onze passie voor samenwerken hebben wij sindsdien veel langdurige samenwerkingen weten op te bouwen met onze klanten.”Samen bouwen wij richting het einddoel.”
Ieder project en bedrijf vraagt om een andere visie. Wij beschikken als digital partner over een groot team van grafische vormgevers en programmeurs die de ervaring en kennis hebben om uw bedrijf op de juiste wijze te ondersteunen.

VOORDELEN PARTNER WORDEN

Support

Altijd de nieuwste technieken, trends en standaarden.

Eisen en wensen

Lorem ipsum dolor sit ametcon sectetur adipisicing elit, sed doiusmod tempor incidi labore et dolore. agna aliqua. Ut enim ad mini veniam, quis nostrud.

Cross-browser & Retina display optimalisatie

Behoud zelf de focus op uw corebusiness

Codering standaarden

Gedreven professionals op het gebied van grafische vormgeving en programmeren

Gemakkelijk integreren met CMS platforms

Ondertekening van white-label of NDA contracten zijn mogelijk.

CSS preprocessors & frameworks

Efficiënte en kostenbesparende werkwijze

WERK MET ONZE PRO TEAM
Gedreven professionals op het gebied van grafische vormgeving en programmeren
We create powerful projects
Our process
Ons proces
Omdat wij graag een gezonde en hechte werkrelatie opbouwen is het voor ons zeer belangrijk om kennis te maken. Van beide kanten wordt dus voorafgaand aan de samenwerking enige tijd gevraagd, zo creëeren we samen een efficiënte en effectieve samenwerking.
Planning & strategie
Samen met onze klant worden de werkzaamheden in kaart gebracht. Aan de hand van briefings met de projectmanager worden afspraken overeengekomen waaronder een omschrijving van werkzaamheden en het optimale tijdspad voor de realisatie.
Ontwerp & ontwikkeling
Tijdens de uitvoering van het project worden de activiteiten nauwkeurig gemonitord en aangestuurd door de projectmanager. Deze communiceert met jou over de voortgang en is het aanspreekpunt voor eventuele aanpassingen of aanvullend werk.
Testen & oplevering
Wanneer de ontwikkeling van het project is afgerond worden eventuele functionaliteiten van het eindproduct altijd uitgebreid getest. Wanneer iedereen tevreden is met het behaalde resultaat, kan het project officieel worden opgeleverd op de betreffende server of in het gewenste format.
steps
ONS TEAM
Onze bewezen specialisten op het gebied van grafische vormgeving en development staan voor je klaar!
minaxi-thegem-person
Minaxi
Minaxi is projectmanager en fungeert als schakel tussen de klant en de uitvoerende krachten binnen het project. Daarnaast is Minaxi ook de algemene manager van ConnectC en daarbij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.
shikha-thegem-person
Shika
Shika is een energieke projectmanager die met grote nauwkeurigheid de grafische en technische processen kan bewaken. Shika heeft al vele projecten in goede banen geleid en weet daarom precies wanneer en op welke wijze ingegrepen moet worden.
sabine-thegem-person
Sabine
Grafisch ontwerper | Project manager – Sabine is een grafisch ontwerpster pur sang, doordat zij goed kan luisteren is het voor haar mogelijk om de wensen van iedere klant direct goed in kaart te brengen voor het team van ontwikkelaars.
MinhPN-1-thegem-person
Rocky
Projectmanager WordPress- Rocky is onze alleskunner. Hij is de technische kracht in ons team die er voor zorgt dat wij ieder project aan kunnen nemen. Rocky heeft jarenlange ervaring met veel denkbare talen en platforms.
miranda-thegem-person-thegem-person-240
Miranda
Miranda is een global eCommerce consultant en verhoogt via SEO, Google Ads en social adverteren het verkeer naar websites en daarmee de revenue.
stijin-thegem-person
Stijn
Stijn is de man die een website niet alleen mooi, maar ook functioneel maakt. Met het UX design van Stijn komt een website echt tot leven en is user engagement een flinke stap dichterbij.
Digitale Partner
Ben jij op zoek naar een partner waar je volledig van op aan kunt?

Ben jij op zoek naar een partner waar je volledig van op aan kunt? Wij zijn van mening dat een succesvolle samenwerking niet enkel gebaseerd kan worden op een contract. Ook loyaliteit en vertrouwen tussen de partijen zijn kenmerken die volgens ons nodig zijn voor een structurele, positieve en succesvolle samenwerking.

Ongeacht de hoeveelheid capaciteit die jij nodig hebt en hoe jij deze in wilt zetten; bij ConnectC is het altijd mogelijk om afspraken te maken over uurtarieven, dagdelen of constructies op projectbasis. Daarnaast geef jij zelf aan hoeveel programmeurs en/of grafische vormgevers nodig zijn en in welke samenstelling zij zouden moeten werken.

Wat de eisen en behoeften binnen uw bedrijf ook zijn, het is onze verantwoordelijkheid om jou en jouw eindklant een werkbare oplossing voor te leggen. Neem nu contact op en vraag naar de mogelijkheden.

1635735047345
Karin van Spaandonk
Communicatiebureau Woorden en daden

Minaxi en ik hebben samen gewerkt aan de ontwikkeling van diverse websites. Ik heb haar leren kennen als erg transparant en betrouwbaar; Minaxi doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. De websites werden in een prima werktempo ontwikkeld en waren stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. Daarnaast is Minaxi gewoon ook een aardig mens, het is heel prettig werken met haar. Dankjewel voor alles, Minaxi!

Valentino_b2b-thegem-person-160
VALENTINO MEERZORG
Hypotheekadviseur en Financial Scout

Wij hadden een software op maat nodig waarin onze klanten via hun account documenten kunnen uploaden en beheren. Via de software kunnen wij documenten beoordelen en statussen afgeven aan onze klanten. Dit vormt voor ons een belangrijk deel van ons proces. ConnectC heeft goed naar onze behoeftes geluisterd en een prachtig resultaat neergezet. Wij zijn zeer tevreden en blij!

Martijn_b2b-thegem-person-160
MARTIJN EVERTSE
Founder Jupio batteries and chargers

Wat voor ons belangrijk is dat ConnectC ook bij kleine probleempjes achteraf snel en accuraat blijft reageren! Goed werk voor een hele schappelijke prijs.

Roger_b2bConnectC-thegem-person-160
DAVID ROGER ROQUE
Consulting Partner

Wij hebben het ontwerp, de bouw en onderhoud van een nieuwe website door ConnectC laten doen. Mijn contact Minaxi kenmerkt zich door flexibel, consentieus, kennis van zaken en een prettig persoon om met samen te werken.We zijn een kritische klant, met een eigen mening, en ook hier wisten zij goed mee om te gaan. Ik kan ConnectC/Minaxi dan ook van harte aanbevelen.

Hein_b2b-thegem-person-160
HEIN DE VRIES
Online projectbegeleiding en fotografie

Ik heb met ConnectC aan verschillende projecten gewerkt en dat verliep snel en praktisch met uiteindelijk een goed resultaat tot gevolg. ConnectC is goed bereikbaar, kan snel schakelen en komt afspraken na. Kortom: prettig om mee samen te werken.

dirk doorn
Dirk Doorn
Het LINK Waardehuis

Minaxi houdt van duidelijke communicatie en assertief handelen. Met ConnectC zorgt ze ervoor dat projecten van onze klanten (websites/webapplicaties/webplatforms) met een goed resultaat worden gerealiseerd. Door altijd te starten met een intake gesprek zorgt ze er voor dat het project goed in kaart wordt gebracht. Dit kost in het begin even wat tijd maar wanneer Minaxi het project duidelijk in kaart heeft gebracht kan je het proces met een gerust hart uit handen geven. Ze is precies levert binnen de deadline en is scherper geprijsd dan haar concullega’s.

1609575119931
Ellen Beringen
Tekstenvoorwebsites.online

Met Minaxi als aanspreekpunt heeft b2bconnectc.nl mij geholpen bij vragen die ik had over mijn website. Fijne samenwerking. Direct respons bij vragen, begrijpelijke taal, perfecte terugkoppelingen, betrokken vinger aan de pols en snelle service. Deze club is zeker aan te bevelen.

1601372959827
Michel Verschoor
Websitefreaks

Minaxi is een zeer gewaardeerde partner en excelleert in haar communicatieve vaardigheden. Korte lijnen en een assertieve aanpak!