App laten ontwikkelen

De creatieve B2B applicatie developer
die maatwerk oplossingen biedt voor eindklanten

Wij maken mobiele applicaties voor jouw eindklant en ontzorgen je bij het gehele traject van idee tot een succesvolle app.

10+ jaar ervaring

snel en flexibel

Toegang tot toptalent

De beste resultaten

App laten ontwikkelen

Is er een project waarvoor je een mobiele applicatie wilt laten ontwikkelen? Kriebelt er een idee voor een app die het leven van mensen leuker of makkelijker gaat maken? Geef mogelijkheden de vrije loop! ConnectC is dé doortastende creative voor wie mobiele applicaties wil laten ontwikkelen.

Van idee gaan we naar functioneel ontwerp. En van functioneel ontwerp naar een succesvolle lancering. Het hele traject werk je nauw samen met ervaren ontwikkelaars van maatwerk applicaties.

UX Design

De vormgeving van een mobiele applicatie kent richtlijnen. Gebruiksvriendelijkheid is een harde eis. Een app moet eenvoudig te begrijpen zijn. Niet alleen voor ervaren app-gebruikers, maar ook voor mensen die minder ‘app-gevoel’ in de vingers hebben. App-gebruikers vinden het fijn wanneer de app in één oogopslag duidelijkheid. Ook vinden veel gebruikers het fijn wanneer de app met één hand te bedienen is. En zo is er nog meer. Wanneer jullie bij ConnectC een mobiele applicatie laten ontwikkelen vinken we alle eisen op het gebied van User Experience (UX) af.

De technische kant van een app laten ontwikkelen

Natuurlijk, een mobiele applicatie laten ontwikkelen draait ook om techniek. Zonder dat, geen functionele app. Nadat de vormgeving en de structuur van de mobiele applicatie is bepaald, gaan onze programmeurs aan de slag met de technische realisatie.

Waar letten we op? In de eerste plaats dat de mobiele applicatie snel en betrouwbaar werkt. Laadsnelheid is ontzettend belangrijk. Net als gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijk, maar overzichtelijk design. En natuurlijk moet de techniek en code ook zo in elkaar steken dat de app voldoet aan de ICT-beveiligingsrichtlijnen. Dit betekent: veilig gebruik, veilige code, veilig tegen misbruik van buitenaf.

360 graden benadering

Elke app laten ontwikkelen begint met een idee. Een mobiele app laten ontwikkelen verloopt dan ook via fasen. De eerste fase is het bespreken van het idee. We brengen onze ervaring op tafel om jullie van A tot Z te helpen. Is het idee helder omschreven dan gaan we over tot UX-branding. Hoe bieden we toekomstige gebruikers de best mogelijke gebruikservaring? De volgende stap is de daadwerkelijke applicatieontwikkeling. Voor de lancering volgt een testfase. Want hoe aantrekkelijk de app ook is, gebruikers zullen er geen trek in hebben wanneer de app langzaam is, of vaak crasht. We zorgen ervoor dat de app op alle gebieden voldoet aan jullie eisen en die van de gebruikers.

App laten ontwikkelen die voldoet aan alle eisen van de gebruikers
digital

Van brainstormen over het idee tot de implementatie van de software, ConnectC biedt een 360 graden benadering bij de ontwikkeling en realisatie van mobiele applicatie ontwikkelingen. Wij ontwikkelen iOS, Android en Windows-apps.

Portfolio op aanvraag

Wij realiseren websites, shops, maatwerk oplossingen, online marketing en voor:

MKB

Willen jullie je team aan programmeurs of vormgevers extern flexibel opschalen? Bij kleine en complexe opdrachten wij kunnen jullie van afstand vrijwel direct ondersteunen met al jullie programmeer en grafische werkzaamheden.

Wij zorgen ervoor!

ConnectC realiseert web-oplossingen en maatwerk oplossingen en vertalen deze in jip en janneke taal voor uw eindklant.

Webshops & E-commerce

Wij werken graag samen met internet- en reclamebureaus. Jullie bepalen de content en strategie, wij realiseren de digitale oplossing.

Help klanten kopen!

Onze ux designers, vormgevers en online marketing specialisten zorgen ervoor dat de online producten goed en handig in het gebruik is maar ook vindbaar in google!

Internet- & marketingbureaus

Bij ConnectC zetten we ons graag in als verlengstuk van internet- en marketingbureaus. Jullie geven aan wat je nodig hebt, wij zorgen voor de realisatie.

Zelf handjes te kort?

Samenwerken kan volledig white label. Samen behalen we een geweldig eindresultaat binnen de gestelde deadline.

Startups

Startups kunnen leunen op ConnectC als ervaren partner. Goede ideeën, maar hulp nodig bij de uitvoering? We helpen op het gebied van digitalisering strategie en de realisatie daarvan.

Kom maar op met je top idee!

Je hebt een ervaren team aan je zijde dat er alles aan zal doen om van jouw start een kickstart te maken.

Hier worden wij blij van →
Lees wat onze tevreden partners
te vertellen hebben over ons.
Heb je momenteel niet de expertise of mankracht om mobiele applicaties te ontwikkelen voor jouw eindklant? Wij kunnen je volledig ontzorgen en de gehele opdracht uitvoeren.
IMG_3337-2-1-e1588008673692